Fazekas Lizett  7 évesen lett igazolt versenyző a High Life SE-ben. Edző édesapjával, Fazekas Péterrel hatalmas munkába kezdtek, és hogy hol tartanak 2 évvel később? Csodás hazai, és immáron nemzetközi sikerek bizonyítják: a szorgalom, a kivételes elhivatottság nem marad eredmény nélkül! Lizi mindössze 9 évesen már utánpótlás válogatott, éééés:

Az európai U-11-es korosztály nem hivatalos Europe TOP 14 versenyét Fazekas Lizett nyerte Belgiumban! Hatalmas győzelem ez, és novemberben még ezt is lehetett fokozni: a 40 ország részvételével Szombathelyen rendezett World Table Tennis Youth Contender versenyen a nála 2 évvel idősebb korosztályban a döntőig menetelt, a 4 évvel idősebbek között a nyolcaddöntőig jutott.

Meglepő és egyben örömteli volt látni, hogy a japán válogatott edző videózza Lizit verseny közben, vagy hogy a beütő teremben a hong kongi edző és egy hong kongi lány nézte, ahogy Lizi edz és elismerő arckifejezés ült ki az arcukra, vagy amikor az osztrák válogatott edző felszólt a lelátóra, hogy gratulál és még tanácsot is adott, hogy ha még ebben fejlődne az csúcs lenne. Ezeket a momentumok nagyszerű visszajelzések, túlértékelni nem szabad, viszont építkezni lehet belőlük!” – számolt be az élményekről Fazekas Péter.

A High Life SE pedig büszkén mondja, nagy örömünkre egyre többet: Bravó Lizi! Tessék akarni!:)