HLSE since 2019

Egy olyan sportközösséget építünk, amelyben az egészséges életmódra nevelés, a mozgás öröme, az egészség megőrzése, a versenyzés élménye mind-mind jól megférnek egymás mellet.

Rólunk

2019-ben alapítottuk a High Life Sportegyesületet. Olyan sportközösséget építünk, amelyben az egészséges életmódra nevelés, a mozgás öröme, az egészség megőrzése, a versenyzés élménye mind-mind jól megférnek egymás mellet.

Szerepet vállalunk a magyar asztalitenisz utánpótlás nevelésében, az óbudai és békásmegyeri kisiskolások, fiatalok amatőr- és versenysportjában, a felnőtt amatőrök szabadidősportjában, és az idősek sportjában. Olyan közösség formáló szerepet vállalunk, amelynek van egy csodálatos, közös nyelve – az asztalitenisz. Minőségi körülmények között, világra szóló eredményeket elért, elhivatott szakemberekkel, türelemmel, szeretettel.

A kerületi, a budapesti bajnokságokban 5 csapatunk versenyez. A női NB 1-ben állnak asztalhoz fiatal tehetségeink. Az utánpótlás fejlődése érdekében régi hazai éljátékosok állnak asztalhoz újonc-serdülő korúakkal egy csapatban, hogy segítsék a fejlődésüket. Jelenleg a férfi NB2-es mezőny Dél-Nyugat csoportjában vezeti a tabellát a HLSE!

HLSE Academy

– 2019 óta 15 fős, 7-15 éves versenyzőkből álló bázisunk van

– Hetente 5 edzés 2.5-3 órában

– Fiatal Reménységek válogatott 3 fő

– Országos ranglista versenyeken elért dobogós helyezésekkel büszkélkedhetünk

– A HIGH LIFE SE minden olyan fiatalt vár, akinek feltett szándéka, hogy pingpongos akar lenni!

Akikre büszkék vagyunk

Kriston Dániel

vezetőedző

Kriston Zsolt

szakmai igazgató

Debreczeni Gábor

edző

Kovács Ágnes

Szimán Barbara

Trungel Mirella

Benczik Vivien

Benczik Dóra

Szász-Bencsik Hanga

Szűcs Natália

Stefán Bence

Fehér Balázs

Dénes Márk

Trautmann Bálint

SreyasNagarajan

Edzés a HighLife SE-ben