HLSE since 2019

Egy olyan sportközösséget építünk, amelyben az egészséges életmódra nevelés, a mozgás öröme, az egészség megőrzése, a versenyzés élménye mind-mind jól megférnek egymás mellet.

Rólunk

2019-ben alapítottuk a High Life Sportegyesületet. Olyan sportközösséget építünk, amelyben az egészséges életmódra nevelés, a mozgás öröme, az egészség megőrzése, a versenyzés élménye mind-mind jól megférnek egymás mellett.

Szerepet vállalunk a magyar asztalitenisz utánpótlás nevelésében, az óbudai és békásmegyeri kisiskolások, óvodás pingpongpalánták amatőr- és versenysportjában, a felnőtt amatőrök szabadidősportjában, és az idősek sportjában. Olyan közösség formáló szerepet vállalunk, amelynek van egy csodálatos, közös nyelve – az asztalitenisz. Minőségi körülmények között, világra szóló eredményeket elért, elhivatott szakemberekkel, türelemmel, szeretettel.

A kerületi, a budapesti bajnokságokban 5 csapatunk versenyez. Az NB 1. Nyugat-csoportjában szerepel felnőtt férfi csapatunk. Az utánpótlás fejlődése érdekében régi hazai éljátékosok állnak asztalhoz újonc-serdülő korúakkal egy csapatban, hogy segítsék a fejlődésüket.

HLSE Academy

– 2019 óta működik Academy bázisunk.

– A HLSE Academy a magyar utánpótlás- és a nemzetközi élmezőnybe kerülést tűzte ki célul, ezért kizárólag kiemelt tehetségű versenyzőkkel foglalkozik, őket menedzseli.

– Fiatal Reménységeink mindegyike utánpótlás válogatott, nemzetközi versenyeken dobogós helyezéssel büszkélkedik

HLSE ACADEMY / Szakmai Stáb:

Varga Zoltán vezetőedző

Varga Zoltán

vezetőedző

Braun Éva edző

Braun Éva

edző

Fazekas Péter edző

Fazekas Péter

edző

Akikre büszkék vagyunk

Fazekas Lizett

Fazekas Lizett

versenyző Reménység válogatott

Varga Botond

Varga Botond

versenyző Serdülő válogatott, Európa top 10

Academy Life