Close
BEFS Asztalitenisz tavaszi kupa 2019

BEFS Asztalitenisz tavaszi kupa 2019

Egyetemisták és főiskolások nagy csatáival köszöntjük a tavaszt a High Life Sport teremben. A Budapesti Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség Asztalitenisz Tavaszi kupájának április 6-án, szombaton, 10 órától adunk otthont.

A verseny célja a sportág népszerűsítése mellett a játék- és versenyzési lehetőség biztosítása az asztalitenisz sportágban jártasságot szerzett hallgatók részére, valamint kapcsolatépítés a résztvevő felsőoktatási intézmények között, a felsőoktatási hallgatók közötti sportbarátságok kialakítása, elmélyítése.

A versenyen indulhat valamennyi magyarországi egyetem, főiskola hallgatója (nappali, levelező, esti távoktatásban illetve PHD képzésben résztvevők, továbbá az 1 évnél nem régebben végzettek), aki igazolja egyetemi hallgatói státuszát, és akit határidőig beneveznek. Sportorvosi igazolás, versenyengedély nem szükséges. Az amatőr versenyen csak olyan hallgatók indulhatnak, akik nem rendelkeznek MOATSZ által kiadott versenyengedéllyel.

Versenyszámok, tervezett kezdési időpontok:
10.00 Női, férfi amatőr egyéni
10.00 Női, férfi igazolt egyéni
13.00 Női, férfi páros, vegyes páros

A versenyt egy adott kategóriában minimum 4 fő vagy 4 pár nevezése esetén indítjuk el.
A versenyszámok lebonyolítása az indulók létszámától függ (egyenes kiesés, illetve körmérkőzések, majd egyenes kiesés). Egy mérkőzés a nevezők létszámától függően 2 vagy 3 nyert (11 pontig tartó) játszmáig tart.

A nevezés díjtalan, a nevezések beérkezésének határideje: 2019. április 4. (csütörtök) 24.00
A nevezéseket elektronikus úton (e-mail) a sari.laszlo2@chello.hu címre kell megküldeni a megadott formanyomtatványon.
A győztesek érem, oklevél és kupa, a dobogós helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek!
Szeretettel várunk minden résztvevőt és szurkolót április 6-án, a High Life Sport teremben!

*Minden nevező játékos saját felelősségére indul. A versenyzők saját felszerelésüket használják (ütőt mindenki hozzon magával!), fehér mez, illetve fehér felsőruházat viselése nem engedélyezett. Tornacipő használata kötelező!
Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.
Valamennyi, itt nem szabályozott kérdésben a MOATSZ általános verseny- és játék-szabályai és rendelkezései az irányadók. A versenykiírást a BEFS szükség esetén módosíthatja.
A teremben büfé üzemel, továbbá különféle asztalitenisz felszerelések megvásárlására lesz lehetőség.
További információk a Budapesti Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség honlapján (www.befs.hu), valamint a 06 30 9348 566-os mobil számon.